Συχνές ερωτήσεις που αφορούν τον Ιδιώτη

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω μια αγγελία?

Για να δημοσιεύσετε μια αγγελία πρέπει πρώτα να προχωρήσετε στην δημιουργία λογαριασμού. Θα κάνετε κλικ την επιλογή "Εγγραφή νέου χρήστη" στο κεντρικό μενού. Από εκεί θα σας εμφανιστούν 2 επιλογές. Θα διαλέξετε την εγγραφή "Ιδιώτης" και θα προχωρήσετε στα βήματα και στην συμπλήρωση των στοιχείων που σας ζητούνται. Μόλις τελειώσετε και επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας μέσω του email που έχετε δώσει στο σύστημα μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε αγγελίες κάνοντας κλικ στην επιλογή "Καταχώρηση" που βρίσκεται στο κεντρικό μενού ή στην αρχική σελίδα πάνω στην εισαγωγική φωτογραφία της ιστοσελίδας.

Το σύστημα δεν δέχεται είτε το Όνομα Χρήστη είτε τον κωδικό (password)

Σε αυτή την περίπτωση έχετε δώσει κάποιον χαρακτήρα που δεν είναι αποδεκτός από το σύστημα ή τοόνομα χρήστη χρησιμοποιείται ήδη. Δοκιμάστε άλλο όνομα χρήστη και κωδικό. Το όνομα χρήστη πρέπει να είναι λατινικοί συνεχόμενοι χαρακτήρες με αριθμούς αν το επιθυμείτε και ο κωδικός πρέπει να είναι τουλάχιστο 6 χαρακτήρες με αριθμούς ή/και με σύμβολα.

Κατα την εγγραφή μου δεν έλαβα ποτέ το email ενεργοποίησης

Αρχικά πρέπει κατά την διάρκεια που γράφετε το email σας στην φόρμα εγγραφής να είστε σίγουροι ότι είναι σωστό, οπότε καλό είναι να επιστρέψετε στην φόρμα μετά την συμπλήρωσή της να κάνετε ένα τσεκ. Αν είστε σίγουρος για τα προηγούμενα, ελέγξτε ότι βλέπετε τον λογαριασμό email που δηλώσατε. Επίσης ελέγξτε και στα spam/junk σε περίπτωση που έχει πάει εκεί. Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημά σας στο info@motosales.gr αναφέροντάς μας το όνομα χρήστη που δηλώσατε και το email.

Τι ανάλυση πρέπει να έχουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύω?

Το σύστημα μετατρέπει όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζετε σε ανάλυση 1024x768 που σημαίνει ότι και μεγαλύτερη σε ανάλυση να είναι η φωτογραφία σας το σύστημα θα την δείχνει με την προεπιλεγμένη ανάλυση. Προτείνεται να ανεβάζετε *.jpg.

Οι φωτογραφίες που έχω είναι μεγαλύτερης ανάλυσης ,πώς μπορώ να τις μικρύνω?

Ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να μικρύνεται τις φωτογραφίες είναι με το πρόγραμμα ζωγραφικής Paint) των windows. Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και διάφορα άλλα προγράμματα που κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο όπως το Image Resizer for Windows.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ μια αγγελία πού έχω ήδη δημοσιεύσει?

Για να επεξεργαστείτε μια αγγελία που έχετε ήδη ανεβάσει θα πρέπει να κάντε κλικ στο "Οι αγγελίες μου" που βρίσκεται στο κύριο μενού της ιστοσελίδας. Από εκεί θα μπορείτε να διαχειριστείτε την αγγελία σας πατώντας τον σύνδεσμο "Επεξεργασία" που βρίσκεται στις επιλογές της εκάστοτε αγγελίας.

Σε πόσες κατηγορίες μπορώ να βάλω μια αγγελία?

Σε μια έτσι ώστε να μην δημιουργείτε σύγχυση.

Μπορώ να μαρκάρω αγγελίες που με ενδιαφέρουν έτσι ώστε να επιστρέψω να τις δω αργότερα?

Εαν μια αγγελία σας ενδιαφέρει τότε μπορείτε να την βάλετε στα "Αγαπημένα" πατώντας το λινκ που βρίσκεται μέσα σε κάθε αγγελία. Για να επισκεφθείτε τις αγγελίες αυτές πρέπει να κάνετε κλίκ στο μενού "Αγαπημένα" που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πώς μπορώ να σβήσω μια αγγελία μου?

Για να σβήσετε μια αγγελία σας ,πρέπει να πάτε από το κεντρικό μενού και να κλικάρετε "Oι αγγελίες μου". Εκεί στην δεξια στήλη απεικόνισης των αγγελιών θα δείτε λινκ που γράφει "Διαγραφή".

Γιατί δεν μπορώ να δημοσιεύσω άλλη αγγελία?

Ο μέγιστος αριθμός αγγελιών για έναν ιδιώτη είναι 1. Σε περίπτωση που προκύψει αλλαγή αυτού του καθεστώτος μελλοντικά θα ενημερωθείτε με email από το σύστημα του motosales.gr

Μπορώ να διαγραφώ από το motosales.gr?

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας οριστικά από το motosales.gr θα πρέπει επικοινωνήσετε στο info@motosales.gr με τίτλο "Διαγραφή Λογαριασμού" και θέμα το username (όνομα χρήστη).

Ποια πεδία εμφανίζονται υποχρεωτικά στις αγγελίες μου?

Τα πεδία που εμφανίζονται υποχρεωτικά σε κάθε αγγελία σας είναι το "Όνοματεπώνυμο"(μπορείτε να βάλετε μόνο το μικρό σας όνομα), η "Περιοχή", ο "Νομός", ο "Τ.Κ." και οπωσδήποτε 1 τηλέφωνο.

Μπορώ να ανανεώσω τις αγγελίες μου, έτσι ώστε να εμφανίζονται ψηλά στην λίστα?

Φυσικά και μπορείτε! Το motosales.gr σας δίνει την δυνατότητα να ανανεώνετε τις αγγελίες σας κάθε 1 μέρα απολύτως δωρεάν και επίσης να σας θυμίσουμε ότι είναι η μόνη ιστοσελίδα που δίνει αυτή την δυνατότητα εντελώς δωρεάν και στους ιδιώτες!