Συχνές ερωτήσεις που αφορούν τον Επαγγελματία/Έμπορο

Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε "Το προφίλ μου" που βρίσκετε στο Κεντρικό Μενού!

Το συγκεκριμένο προφίλ είναι τα πεδία επικοινωνίας που θα εμφανίζονται σε κάθε αγγελία σας κατά την δημοσίευσή της. Το συγκεκριμένο μενού δεν έχει σχέση με τον πίνακα ελέγχου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω μια αγγελία?

Για να δημοσιεύσετε μια αγγελία πρέπει πρώτα να προχωρήσετε στην δημιουργία λογαριασμού. Θα κάνετε κλικ την επιλογή "Εγγραφ;h νέου χρήστη" στο κεντρικό μενού. Από εκεί θα σας εμφανιστούν 2 επιλογές. Θα διαλέξετε την εγγραφή "Επαγγελματίας" και θα προχωρήσετε στα βήματα και στην συμπλήρωση των στοιχείων που σας ζητούνται. Μόλις τελειώσετε και επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας μέσω του email που έχετε δώσει στο σύστημα μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε αγγελίες κάνοντας κλίκ στην επιλογή "Καταχώρηση" που βρίσκεται στο κεντρικό μενού ή στην αρχική σελίδα πάνω στην εισαγωγική φωτογραφία της ιστοσελίδας.

Το σύστημα δεν δέχεται είτε το Όνομα Χρήστη είτε τον κωδικό(password)

Σε αυτή την περίπτωση έχετε δώσει κάποιον χαρακτήρα που δεν είναι αποδεκτός από το σύστημα ή το όνομα χρήστη χρησιμοποιείται ήδη. Δοκιμάστε άλλο όνομα χρήστη και κωδικό. Το όνομα χρήστη πρέπει να είναι λατινικοί συνεχόμενοι χαρακτήρες με αριθμούς αν το επιθυμείτε και ο κωδικός πρέπει να είναι τουλάχιστο 6 χαρακτήρες με αριθμούς ή/και με σύμβολα.

Κατα την εγγραφή μου δεν έλαβα ποτέ το email ενεργοποίησης

Αρχικά πρέπει κατά την διάρκεια που γράφετε το email σας στην φόρμα εγγραφής να είστε σίγουροι ότι είναι σωστό, οπότε καλό είναι να επιστρέψετε στην φόρμα μετά την συμπλήρωσή της να κάνετε ένα τσεκ. Αν είστε σίγουρος για τα προηγούμενα, ελέγξτε ότι βλέπετε τον λογαριασμό email που δηλώσατε. Επίσης ελέγξτε και στα spam/junk σε περίπτωση που έχει πάει εκεί. Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημά σας στο info@motosales.gr αναφέροντάς μας το όνομα χρήστη που δηλώσατε και το email.

Τι ανάλυση πρέπει να είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύω?

Το σύστημα μετατρέπει όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζετε σε ανάλυση 1024x768 που σημαίνει ότι και μεγαλύτερη σε ανάλυση να είναι η φωτογραφία σας το σύστημα θα την δείχνει με την προεπιλεγμένη ανάλυση. Προτείνεται να ανεβάζετε *.jpg.

Οι φωτογραφίες που έχω είναι μεγαλύτερης ανάλυσης, πώς μπορώ να τις μικρύνω?

Ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να μικρύνετε τις φωτογραφίες είναι με το πρόγραμμα ζωγραφικής (Paint) των windows. Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και διάφορα άλλα προγράμματα που κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο όπως το Image Resizer for Windows.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ μια αγγελία πού έχω ήδη δημοσιεύσει?

Ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να μικρύνετε τις φωτογραφίες είναι με το πρόγραμμα ζωγραφικής (Paint) των windows. Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και διάφορα άλλα προγράμματα που κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο όπως το Image Resizer for Windows.

Σε πόσες κατηγορίες μπορώ να βάλω μία αγγελία?

Οι αγγελίες τοποθετούνται σε μια κατηγορία, έτσι ώστε να μην δημιουργείτε σύγχυση.

Μπορώ να μαρκάρω αγγελίες που με ενδιαφέρουν έτσι ώστε να επιστρέψω να τις δώ αργότερα?

Εάν μια αγγελία σας ενδιαφέρει, τότε μπορείτε να την βάλετε στα "Αγαπημένα" πατώντας το συγκεκριμένο λινκ που βρίσκετε μέσα σε κάθε αγγελία. Για να επισκεφθείτε τις αγγελίες αυτές πρέπει να κάνετε κλικ στο μενού "Αγαπημένα" που βρίσκετε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πώς μπορώ να σβήσω μια αγγελία μου?

Για να σβήσετε μια αγγελία σας ,πρέπει να πάτε από το κεντρικό μενού και να κλικάρετε "Oι αγγελίες μου". Στις επιλογές των αγγελιών θα δείτε λινκ που γράφει "Διαγραφή".

Μπορώ να ανανεώσω τις αγγελίες μου για να εμφανίζονται ψηλά στην λίστα?

Φυσικά και μπορείτε! το motosales.gr σας δίνει την δυνατότητα να ανανεώνετε τις αγγελίες σας κάθε 1 μέρα απολύτως δωρεάν.

Πώς μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου?

Το motosales.gr προς το παρόν δέχεται πληρωμές σε κατάθεση σε λογαριασμό σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση σας για την συνδρομή σε ένα φυσικό κατάστημα τραπέζης ή, εάν έχετε, μέσω e-banking.

Με ποιές τράπεζες συνεργάζεται το motosales.gr?

Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank

Λήγει η συνδρομή μου και θέλω να κάνω ανανέωση, πώς γίνεται?

Πολύ απλά από τον "Πίνακα Ελέγχου" διαλέγετε μια από τις διαθέσιμες ανανεώσεις συνδρομής του motosales.gr. Δεν χρειάζεται να ξαναδώσετε φορολογικά στοιχεία για να εγγραφεί το παραστατικό σας μιας και τα έχετε γράψει στην πρώτη σας εγγραφή.

Πώς λαμβάνω το σχετικό τιμολόγιο/παραστατικό?

Το τιμολόγιο της συναλλαγή σας το λαμβάνετε ταχυδρομικώς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο παρακαλώ πριν την ανανέωση ή αγορά καινούργια συνδρομής επικοινωνήστε μαζί μας στο info@motosales.gr αναγράφοντας το αίτημά σας.

Έχω κάποια υποχρέωση μετά το πέρας του δωρεάν χρόνου μου στην ιστοσελίδα?

Δεν έχετε καμία υποχρέωση να παραμείνετε ή να αγοράσετε μια από τις συνδρομές μας. Ο λογαριασμός σας θα διατηρηθεί μαζί και με τις αγγελίες σας για 1 μήνα. Μετά από αυτό τον μήνα ο λογαριασμό σας και οι αγγελίες σας διαγράφονται οριστικά από το σύστημα.