Πίσω Στα αγαπημένα

Πωλείται Καινούργιο Scooter Kymco Agility 200 του 2023

Τιμή: 2895 €

Δείτε όλες τις αγγελίες του ΑΦΟΙ Ε ΞΟΥΧΕΛΛΗ ΟΕ


Περιγραφή

ΕΥΕΛΙΞΙΑ , ΑΝΕΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ Με μεγάλους τροχούς για μεγαλύτερη ασφάλεια , 16” εμπρόσθιο / 14’’ οπίσθιο , δύο δισκόφρενα , δικάναλο ABS και χαμηλή σέλα (στα 780 mm) για καλύτερη προσβασιμότητα και άνεση. ΧΩΡΟΥΣ Ο χώρος κάτω από το κάθισμα είναι μεγαλύτερος από το Agility 16+ και διαθέτει θύρα φόρτισης μικροσυσκευών (υπάρχει και δεύτερη θύρα μπροστά στην ποδιά). Το επίπεδο πάτωμα διευκολύνει τον αναβάτη να μεταφέρει ευκολότερα αντικείμενα και τσάντες. ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ο προβολέας είναι τεχνολογίας LED ενώ τα όργανα είναι ολοκαίνουργια και απαρτίζονται από μια σύγχρονη οθόνη LCD.

Περιγραφή

ΕΥΕΛΙΞΙΑ , ΑΝΕΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ Με μεγάλους τροχούς για μεγαλύτερη ασφάλεια , 16” εμπρόσθιο / 14’’ οπίσθιο , δύο δισκόφρενα , δικάναλο ABS και χαμηλή σέλα (στα 780 mm) για καλύτερη προσβασιμότητα και άνεση.

ΧΩΡΟΥΣ Ο χώρος κάτω από το κάθισμα είναι μεγαλύτερος από το Agility 16+ και διαθέτει θύρα φόρτισης μικροσυσκευών (υπάρχει και δεύτερη θύρα μπροστά στην ποδιά). Το επίπεδο πάτωμα διευκολύνει τον αναβάτη να μεταφέρει ευκολότερα αντικείμενα και τσάντες.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ο προβολέας είναι τεχνολογίας LED ενώ τα όργανα είναι ολοκαίνουργια και απαρτίζονται από μια σύγχρονη οθόνη LCD.

Επικοινωνία

Διακριτικός Τίτλος ΑΦΟΙ Ε ΞΟΥΧΕΛΛΗ ΟΕ
Περιγραφή Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1979 σαν ατομική επιχείρηση στο χώρο του service, ιδρυτής της οποίας ήταν ο Στράτος Ξουχέλλης. Το 1991 επέκτεινε την δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων ως κάθετη μονάδα στη περιοχή του Περιστερίου, συνεργαζόμενη με τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Κύριο μέλημά μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας αλλά και η εφαρμογή των καταλληλότερων λύσεων για την σωστή φροντίδα του οχήματός τους. Τα γνήσια ανταλλακτικά καθώς και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει την πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα όλων των συνεργασιών με τους πελάτες μας είναι άψογα. Οι μοτοσυκλέτες που επισκευάζονται ή συντηρούνται στον χώρο μας, από τους πλήρως καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς μας, παραδίδονται πάντα σε άριστη κατάσταση και εργοστασιακή λειτουργία.
Διεύθυνση ΘΗΒΩΝ 250 ΘΗΒΩΝ 250
T.K. 12133
Πόλη ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Νομός ΑΤΤΙΚΗΣ
Ονοματεπώνυμο Επικοινωνίας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Email: Αποστολή μηνύματος
Τηλέφωνο 1
Τηλέφωνο 2
ΦΑΞ

Η σελίδα του Καταστήματος

Πληροφορίες

Τύπος Συναλλαγής Πωλείται
Κατάσταση Καινούργιο
Τύπος Scooter
Μάρκα Kymco
Μοντέλο Agility 200
Ιδιαιτερότητα μοντέλου AGILITY S 200i E5
Χρώμα Γκρί
Κυβικά 200
Χιλιόμετρα 0
Χρονολογία 09/2023
Καύσιμο Βενζίνη
Λήξη ΚΤΕΟ 06/2024

Παρουσίαση Καταστήματος

Gallery Καταστήματος


Πίσω Στα αγαπημένα