Σύνδεση

Σύνδεση

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω μια αγγελία?

Για να δημοσιεύσετε μια αγγελία πρέπει πρώτα να προχωρήσετε στην δημιουργία λογαριασμού. Θα κάνετε κλικ την επιλογή "Εγγραφη νέου χρήστη" στο κεντρικό μενού. Από εκεί θα σας εμφανιστούν 2 επιλογές. Θα διαλέξετε την εγγραφή "Ιδιώτης" και θα προχωρήσετε στα βήματα και στην συμπλήρωση των στοιχείων που σας ζητούνται. Μόλις τελειώσετε και επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας μέσω του email που έχετε δώσει στο σύστημα μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε αγγελίες κάνοντας κλίκ στην επιλογή "Καταχώρηση" που βρίσκεται στο κεντρικό μενού ή στην αρχική σελίδα πάνω στην εισαγωγική φωτογραφία της ιστοσελίδας.

 

Το σύστημα δεν δέχεται είτε το Όνομα Χρήστη είτε τον κωδικό(password)

Σε αυτή την περίπτωση έχετε δώσει κάποιον χαρακτήρα που δεν είναι αποδεκτός από το σύστημα ή το όνομα χρήστη χρησιμοποιείται ήδη. Δοκιμάστε άλλο όνομα χρήστη και κωδικό. Το όνομα χρήστη πρέπει να είναι λατινικοί συνεχόμενοι χαρακτήρες με αριθμούς αν το επιθυμείτε και ο κωδικός πρέπει να είναι τουλάχιστο 6 χαρακτήρες με αριθμούς ή/και με σύμβολα.

 

Κατα την εγγραφή μου δεν έλαβα ποτέ το email ενεργοποίησης

Αρχικά πρέπει κατά την διάρκεια που γράφετε το email σας στην φόρμα εγγραφής να είστε σίγουροι ότι είναι σωστό, οπότε καλό είναι να επιστρέψετε στην φόρμα μετά την συμπλήρωσή της να κάνετε ένα τσεκ. Αν είστε σίγουρος για τα προηγούμενα, ελέξτε ότι βλέπετε τον λογαριασμό email που δηλώσατε. Επίσης ελέξτε και στα spam/junk σε περίπτωση που έχει πάει εκεί. Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντάς μας το όνομα χρήστη που δηλώσατε και το email.

 

Τι ανάλυση πρέπει να είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύω?

Το σύστημα μετατρέπει όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζεται σε ανάλυση 1024x768 που σημαίνει ότι και μεγαλύτερη σε ανάλυση να είναι η φωτογραφία σας το σύστημα θα την δείχνει με την προεπιλεγμένη ανάλυση. Προτείνεται να ανεβάζεται *.jpeg αλλά μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και *.gif.

 

Οι φωτογραφίες που έχω είναι μεγαλύτερης ανάλυσης ,πώς μπορώ να τις μικρύνω?

Ο πίο εύκολος και άμεσω τρόπος να μικρύνεται τις φωτογραφίες είναι με το πρόγραμμα ζωγραφικής (Paint) των windows. Σε ατίθετη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιείσεται και διάφορα άλλα προγράμματα που κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο όπως το Image Resizer for Windows.

 

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ μια αγγελία πού έχω ήδη δημοσιεύσει?

Για να επεξεργαστείτε μια αγγελία που έχετε ήδη ανεβάσει θα πρέπει να κάντε κλικ στο "Οι αγγελίες μου" που βρίσκετε στο κύριο μενού της ιστοσελίδας. Από εκεί θα μπορείτε να διαχειριστείτε όποια αγγελία σας πατώντας τον σύνδεσμο "Επεξεργασία" που βρίσκετε στα δεξία της εκάστοτε αγγελίας.

 

Σε πόσες κατηγορίες μπορώ να βάλω μια αγγελία?

Σε μια έτσι ώστε να μην δημιουργείτε σύγχυση.

 

Μπορώ να μαρκάρω αγγελίες που με ενδιαφέρουν έτσι ώστε να επιστρέψω να τις δώ αργότερα?

Εαν μια αγγελία σας ενδιαφέρει τότε μπορείτε να την βάλετε στα "Αγαπημένα" πατώντας το συγκεκριμένο λινκ που βρίσκετε μέσα σε κάθε αγγελία. Για να επισκευθείτε τις αγγελίες αυτές πρέπει να κάνετε κλίκ στο μενού "Αγαπημένα" που βρίσκετε στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Πώς μπορώ να σβήσω μια αγγελία μου?

Για να σβήσετε μια αγγελία σας ,πρέπει να πάτε από το κεντρικό μενού και να κλικάρετε "Oι αγγελίες μου". Εκεί στην δεξια στήλη απεικόνισης των αγγελιών θα δείτε λινκ που γράφει "Διαγραφή".

 

Γιατί δεν μπορώ να δημοσιεύσω άλλη αγγελία?

Ο μέγιστος αριθμός αγγελιών για έναν ιδιώτη είναι 5. Σε περίπτωση που προκύψει αλλαγή αυτού του καθεστώτος μελλοντικά θα ενημερωθείτε με email από το σύστημα του motosales.gr

 

Μπορώ να διαγραφώ από το motosales.gr?

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας οριστικά από το motosales.gr θα πρέπει επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο "Διαγραφή Λογαριασμού" και θέμα το username (όνομα χρήστη).

 

Ποία πεδία εμφανίζονται υποχρεωτικά στις αγγελίες μου?

Τα πεδία που εμφανίζονται υποχρεωτικά σε κάθε αγγελία σας είναι το "Όνοματεπώνυμο"(μπορείτε να βάλετε μόνο το μικρό σας όνομα), η "Περιοχή", ο "Νομός", ο "Τ.Κ." και οπωσδήποτε 1 τηλέφωνο. Σε περίπτωση που επιθυμείται να βάλετε ακριβή διεύθυνση αλλά και παραπάνω από ένα τηλέφωνα μπορείτε να το κάνετε στα πεδία που υπαρχουν.

 

Μπορώ να ανανεώσω τις αγγελίες μου ,έτσι ώστε να εμφανίζονται ψηλά στην λίστα?

Φυσικά και μπορείτε! το motosales.gr σας δίνει την δυνατότητα να ανανεώνεται τις αγγελίες σας κάθε 1 μέρα απολύτως δωρεάν και επίσης να σας θυμίσουμε ότι είναι η μόνη ιστοσελίδα που δίνει αυτή την δυνατότητα εντελώς δωρεάν και στους ιδιώτες!

 

end faq

 

Ευχαριστούμε,

η ομάδα υποστήριξης του motosales.gr