Σύνδεση

Σύνδεση

Για να έχουμε μια σωστή αγγελία η οποία θα έχει όσο το δυνατό περισσότερες πιθανότητες να την δεί κάποιος τότε σας προτείνουμαι να τηρήσετε τα παρακάτω. Οι ακόλουθες συμβουλές κατά την άποψή μας εάν ακολουθηθούν τότε θα έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα παρουσίασης αγγελίας.

 • Ο τίτλος να μην είναι υπερβολικός και να αναφέρει το προιόν σας με ακρίβεια
 • Δεν βάζουμε φωτογραφίες που περιέχουν το λογότυπο άλλης ιστοσελίδας(συνήθως βρίσκετε σε μια από τις 4 γωνίες)*
 • Οι πληροφορίες του προιόντος να είναι σωστές και αληθείς
 • Να ξέρετε ακριβώς τι πουλάτε
 • Η περιγραφή της αγγελίας σας να είναι όσο το δυνατό πίο αναλυτική και σωστή
 • Να τοποθετείτε την αγγελία σας πάντα στην σωστή κατηγορία
 • Να βάζετε πάντα φωτογραφίες και αν είναι δυνατό να είναι καθαρές
 • Επιτρέπεται ένα μόνο αντικείμενο/προιόν ανά αγγελία
 • Δεν βάζουμε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στον τίτλο ή την περιγραφή της αγγελίας, υπάρχουν τα κατάλληλα πεδία να τα βάλετε*
 • Δεν βάζουμε ιστοσελίδα ή email στον τίτλο ή την περιγραφή της αγγελίας και εκεί υπάρχουν τα κατάλληλα πεδία*
 • Δεν βάζουμε επωνυμία καταστήματος στον τίτλο ή την περιγραφή της αγγελίας*
 • Δεν βάζουμε αγγελία που προβάλει αποκλειτστικά παροχές υπηρεσιών(μπορείτε να τις βάλετε στο κουτάκι "Περιγραφή Καταστήματος")*
 • Στο πεδίο ιστοσελίδα βάζουμε την ιστοσελίδα του καταστήματος μας και όχι σελίδες που παρέχονται από άλλα site
 • Πάντα αναγράφουμε την τιμή του προιόντος
 • Εάν είστε επαγγελματίας/έμπορος τότε σας προτείνουμε να συμπληρώσετε το πεδίο "Περιγραφή Καταστήματος" στο μενού "Το Προφίλ μου"

 *Αλλιώς η αγγελία θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο τίτλος να μην είναι υπερβολικός και να αναφέρει το προιόν σας με ακρίβεια

Κάτι που πρέπει να είναι ξεκάθαρο έτσι ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να καταλάβει άμεσα αν τον ενδιαφέρι ή όχι έτσι ώστε να ανοίξει την αγγελία σας. Θα μιλήσουμε με παραδείγματα:

Κακό παράδειγμα "Ελα!!!! μηχανή Ηοnda SH το 150άρι ινζέκτιον προσφορά μόνο 1500 Ευρώωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!προλάβετε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!"

Καλό παράδειγμα "Προσφορά Honda SH150i" ή "Suzuki DL650 VSTROM" (μην αναγράφετε την τιμή στον τίτλο, η τιμή φαίνεται στην αγγελία αυτόματα από το σύστημα)

 

Οι πληροφορίες να είναι σωστές και αληθείς

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας τονίσουμε ότι οι πληροφορίες του προιόντος που βάζετε να είναι σωστές και να είναι πραγματικές. Επίσης σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια λεπτομέρια π.χ. την υποδύναμη της μοτοσυκλέτας που πουλάτε ,μπορείτε πάντα να το βρείτε στο internet.

 

Να ξέρετε ακριβώς τι πουλάτε

Ένα απο τα σημαντικότερα είναι να ξέρετε τι πουλάτε κάθε φορα. Τις λεπτομέριες του προιόντος ,αν είναι ανταλλακτικό/αξεσουάρ να ξέρετε που χρησιμεύει κτλ

 

Η περιγραφή της αγγελίας σας να είναι όσο το δυνατό πίο αναλυτική και σωστή

Εδώ θα μιλήσουμε πάλι με παραδείγματα: Κακό παράδειγμα "σε άριστη κατάσταση ,προς πώληση" Καλό παράδειγμα "Η μοτοσυκλέτα είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργική και εμφανισιακή. Διαθέτει βιβλίο service και τα λάστιχά της είναι καλά. Χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας, και πιθανός αλλαγή λαδιών"

 

Να τοποθετείτε την αγγελία σας πάντα στην σωστή κατηγορία

Αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα έτσι ώστε να εντοπίσετε την σωστή κατηγορία για το προιόν που θα βάλετε στην αγγελία. Είναι το Α και το Ω της καταχώρησης μια και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να εντοπίσουν την αγγελία σας οι πιθανοί αγοραστές.

 

Να βάζετε πάντα φωτογραφφίες και αν είναι δυνατό να είναι καθαρές

Να είστε σίγουρος ότι εάν βάλετε καθαρές φωτογραφίες στην αγγελίας που θα απεικονίζουν το προιόν σας σωστά ,τότε θα έχετε σίγουρη επισκεψιμότητα. Είναι σημαντικό γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθάτε τον πιθανό αγοραστή να αποφασίσει.

 

Επιτρέπεται ένα μόνο αντικείμενο/προιόν ανα αγγελία

Αυστηρά ένα προιόν ανά αγγελία. Στην περιγραφή περιγράφουμε τον προιόν μας και όχι όλη την πιθανή γκάμα που διαθέτει το κατάστημά μας. π.χ. στην Περιγραφή Αγγελίας "Honda SH150i .Επίσης διαθέτουμε στο κατάστημά μας μοτοσυκλέτες Sym, Yamaha, Kawasaki μοντέλα Α,Β,Γ,Δ ...." αυτό δεν επιτρέπεται.

 

Πάντα αναγράφουμε την τιμή του προιόντος

Πρέπει πάντα να αναγράφουμε την τιμή του προιόντος ,και καλό θα έιναι να αποφεύγετε να αναγράφετε πχ 1 Ευρώ. Μπορείτε να βάλετε μια τιμή και να κλικάρετε το κουτάκι συζητήσιμη έτσι ώστε ο υποψήφιος πελάτης σας να ξέρει ότι μπορεί να πετύχει καλύτερη τιμή από την αναγραφόμενη.

 

end faq

 
 

Για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλές πωλήσεις!!!