Πωλείται Καινούργιο - ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ SERVICE ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Τιμή: 3 €

Δείτε όλες τις αγγελίες του MOTO STAMATIS

Η αγγελία δεν έχει φωτογραφίες

Περιγραφή

νεα υπηρεσια απο το ΜOTO STAMATIS (BEE BIKE HOME SERVISE) Το BEE BIKE HOME SERVICE είναι μια μοναδική υπηρεσία στην περιοχή της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ειδικα για ρετζικι, εξοχη, ασβεστοχωρι,χορτιατη και τριανδρια για επισκευή των ποδηλάτων στο χώρο σας. το κοστος της επισκεψης ειναι μονο 3 ευρω!!!! παρακατω ακολουθει τιμοκαταλογος (στις τιμες περιλαμβανονται και το κοστος των ανταλλακτικων!!! 1)αλλαγη σαμπρελας 4,5ευρω 2)αλλαγη ντιζας ταχυτητων 3.5 ευρω 3)αλλαγη ντιζας φρενου 2,5 ευρω 4)αλλαγη φρενων v-brake (παπουτσακια) 4ευρω(το ζευγος) 5)ρυθμιση ταχυτητων 4,5 ευρω 6)αλλαγη ελαστικου 9ευρω ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 09:00-19:00 με ενα τηλεφωνημα κλεινετε ραντεβου για επισκευη του ποδηλατου στο χωρο σας.περιοχες που καλυπτουμε ρετζικι ασβεστοχωρι χορτιατη εξοχη και τριανδρια!!

Περιγραφή

νεα υπηρεσια απο το ΜOTO STAMATIS (BEE BIKE HOME SERVISE)
Το BEE BIKE HOME SERVICE είναι μια μοναδική υπηρεσία στην περιοχή της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ειδικα για ρετζικι, εξοχη, ασβεστοχωρι,χορτιατη και τριανδρια για επισκευή των ποδηλάτων στο χώρο σας.
το κοστος της επισκεψης ειναι μονο 3 ευρω!!!!
παρακατω ακολουθει τιμοκαταλογος (στις τιμες περιλαμβανονται και το κοστος των ανταλλακτικων!!!
1)αλλαγη σαμπρελας 4,5ευρω
2)αλλαγη ντιζας ταχυτητων 3.5 ευρω
3)αλλαγη ντιζας φρενου 2,5 ευρω
4)αλλαγη φρενων v-brake (παπουτσακια) 4ευρω(το ζευγος)
5)ρυθμιση ταχυτητων 4,5 ευρω
6)αλλαγη ελαστικου 9ευρω
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 09:00-19:00 με ενα τηλεφωνημα κλεινετε ραντεβου για επισκευη του ποδηλατου στο χωρο σας.περιοχες που καλυπτουμε ρετζικι ασβεστοχωρι χορτιατη εξοχη και τριανδρια!!

Επικοινωνία

Διακριτικός Τίτλος MOTO STAMATIS
Περιγραφή Κατάστημα πωλήσεων και συνεργείο επισκευών στην Θεσσαλονίκη Συνεργείο επισκευών για μοτοσυκλέτες & μοτοποδήλατα (σκούτερ & παπάκια), για ποδήλατα & για ATV τετράροδα (γουρούνες) Κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών & αξεσουάρ μοτοσυκλετών, ATV τετράροδων και ποδηλάτων, αξεσουάρ για τον αναβάτη Πώληση μοτοσυκλετών & μοτοποδηλάτων (σκούτερ & παπάκια) καινούριων & μεταχειρισμένων, ποδηλάτων & ATV τετράροδα (γουρούνες).
Διεύθυνση ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 66 ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 66
T.K. 54638
Πόλη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νομός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ονοματεπώνυμο Επικοινωνίας nikolaos tziataras
Email: Αποστολή μηνύματος
Τηλέφωνο 1
Τηλέφωνο 2

Η σελίδα του Καταστήματος

Πληροφορίες

Τύπος Συναλλαγής Πωλείται
Κατάσταση Καινούργιο
Τύπος Λάστιχα
Κατασκευαστής Ανταλ. Άλλος

Παρουσίαση Καταστήματος


Δεν βρέθηκε βιντεοπαρουσίαση

Gallery Καταστήματος


Δεν βρέθηκε Gallery